Skip to main content
Reistips

Vijf leuke reiscadeau’s

By dec 3, 2015mei 4th, 2016No Comments

De decembermaand is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor gezelligheid, quality-time met familie en vrienden én cadeau’s. Zitten er reisliefhebbers in je familie of vriendengroep? Dan moet je de volgende cadeau-ideeën zeker in het oog houden. En pssst… Je kunt zelf natuurlijk ook één van de geschenkideeën op je verlanglijstje zetten.

  • Ken je iemand die altijd bloedchagrijnig is wanneer hij of zij geen goede kop koffie heeft gehad? Dan is deze coffee on the road giftbox het perfecte cadeau. Vaarwel vieze oploskoffie; hallo heerlijke filterkoffie! De giftbox bevat 10 zakjes, met daarin een filter en 20 gram biologische fairtrade-koffie. Het enige wat je zelf hoeft te doen is 300 ml heet water toevoegen en het zakje vervolgens 2-4 minuten laten staan. Geniet van een heerlijke kop koffie, waar je ook bent!
  • Heb je samen met vrienden een prachtige reis gemaakt en zou je die herinneringen het liefst willen vereeuwigen? Ga dan voor iets persoonlijks en maak een fotocadeau van je favoriete foto’s. Bij PosterXXL kun je je eigen fotoboek ontwerpen. Wil je niet meteen een heel fotoboek? Ga dan voor een notitieboekje of een koelkastmagneet.
  • auto vakantie

  • Echte reisfans hebben natuurlijk al lang een wereldkaart in hun slaapkamer hangen, maar de volgende kaart is wel erg bijzonder: de zogenaamde scratch map. Dit is een kaart waarbij je de landen waar je geweest bent met een muntstuk open kunt krassen. Het ultieme cadeau voor echte wereldreizigers!
  • Heb je een vriend of vriendin wiens paspoort nog net niet uit elkaar valt van ellende? Geef dan een paspoorthoesje cadeau. Op vind je verschillende leuke paspoorthoesjes die een paspoort tegen weer en wind beschermen.
  • Geef je liever een praktisch cadeau? Dan is het volgende cadeau-idee misschien wel wat voor jou: de F1 Go Clean wet suit, een waterbestendige hoes waarmee je voorkomt dat er water in je tas komt. Dat is makkelijk voor de surfers onder ons, maar kan ook handig zijn wanneer je op zonvakantie gaat en daardoor regelmatig een natte handdoek

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl