Skip to main content
Reistips

Vakantiepark Berkenhorst: vakantie op de Veluwe

By dec 3, 2014mei 4th, 2016No Comments

Kom midden op de Veluwe even helemaal tot rust op vakantiepark de Berkenhorst in Kootwijk, een dorp in Gelderland. Geniet op de Veluwe van de prachtige natuur, de diverse flora en fauna en vooral van uw welverdiende vakantie.
Vakantiepark Berkenhorst

Kootwijk

Kootwijk is een klein dorpje binnen de gemeente Barneveld. In totaal wonen er zo’n 280 inwoners. Kootwijk mag dan misschien wel klein zijn, maar het plaatsje heeft met name een toeristische functie. Dit heeft met name te maken met de ligging – midden in de bossen – aan de rand van de Veluwe. In dit gebied kan je heerlijk wandelen en helemaal tot rust komen.

Veluwe Gelderland

Gelderland is de meest groene en tevens de grootste provincie in Nederland. De Veluwe is een natuurgebied dat voor een groot gedeelte in Gelderland ligt en vakantiepark de Berkenhorst ligt hier middenin. Met uitzicht op het Kootwijkerzand heeft u hier een fantastische vakantie. In de nabije omgeving is voor jong en oud genoeg te beleven. Ga heerlijk fietsen op de Veluwe, kom tot rust in de natuur en wie weet wordt u verrast door vaste bewoners van de Veluwe, bijvoorbeeld edelherten of wilde zwijnen. Binnen een half uur bent u in Utrecht, er zijn diverse attractieparken en dierentuinen in de buurt en ook de cultuurliefhebbers halen hun hart op. Paleis het Loo ligt namelijk niet ver van het park af.Vakantiepark de Berkenhorst

Vakantiepark de Berkenhorst biedt diverse accommodaties aan geschikt voor 2 tot 10 personen. Het park heeft een eigen subtropisch zwembad inclusief diverse wellness voorzieningen. Daarnaast is er een restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt eten, een supermarkt voor de kleine boodschappen en kunt u fietsen huren op het park. Een vakantie op de Veluwe boekt u bij vakantiepark de Berkenhorst!

Ben je op zoek naar een complete vakantie in Zeeland? Klik dan even op deze link.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl