Skip to main content
Reistips

Complete vakantie in Zeeland

By nov 26, 2014mei 4th, 2016No Comments

Op vakantie met het hele gezin, jouw partner of met een grote groep. De mogelijkheden zijn er allemaal op Vakantiepark Aquadelta. Het park ligt in het dorp Bruinisse op het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland en biedt u alles wat je nodig heeft tijdens een vakantie. In een prachtige omgeving kun je hier heerlijk genieten van een welverdiende break. Op Schouwen-Duiveland vind je een aantal prachtig mooie bossen. Het voormalige eiland kent ook een flinke populatie reeën en damherten. Het grootste deel van deze dieren leeft in de bossen op de Kop van Schouwen.

vakantiepark-aquadelta

Schouwen-Duiveland
Het eiland heeft een tweetal verbindingen naar Goerree-Overflakkee: Brouwersdam en Grevelinendam. Meer dan de helft van de oppervlakte van dit eiland bestaat uit water. Schouwen-Duiveland is voor bekend van het onder de jeugd bekende badplaatsje:Renesse. In totaal telt de gemeente meer dan 33.000 inwoners.

Je hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens jouw vakantie want het hele jaar door zijn er tal van evenementen op Schouwen-Duiveland en op de andere Zeeuwse eilanden. Nog steeds speelt de Zeeuwse cultuur hierbij een grote rol. Er zijn lokale festiviteiten, zoals de Visserijdagen in Bruinisse of de Maritieme Dagen in Zierikzee, maar ook internationaal aansprekende evenementen, zoals Film by the Sea in Vlissingen of Concert at Sea op de Brouwersdam!

VakantiePark Aquadelta is een park voor jong en oud met allerlei soorten accommodaties. Kies uit het brede aanbod een geschikte accommodatie en maak tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje aan de kust gebruik van de vele faciliteiten. Zo is er een subtropisch zwemparadijs, diverse (indoor) speelmogelijkheden voor de kids en kunt u op diverse plekken op het park een hapje gaan eten. Voor een complete vakantie bezoekt u VakantiePark Aquadelta in Bruinisse!

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl