Skip to main content
Reistips

Top 5 leukste activiteiten in Barcelona

By mrt 25, 2014mei 4th, 2016No Comments

Barcelona is een veelzijdige stad en heeft vele activiteiten. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en daarom staan hieronder de leukste 5 activiteiten in Barcelona die je zeker leuk en interessant gaat vinden!

broodentomaat1

Hospital de la Santa Creu
Bezoek het grootste en meest Modernistische pand van Barcelona, het Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Sinds 2014 is er ontzettend veel te zien en voor wie van Modernisme houdt is dit een grote aanrader.

Wandeltour door Barcelona
Boek een privé wandeltour in Barcelona. Tijdens de tour krijg je niet alleen veel informatie over de stad, maar krijg je ook te horen waar de echte Catalaan eet, waar de ¨verborgen juweeltjes¨ zijn en de leukste anekdotes.

Fietstocht door Barcelona
Huur een fiets bij bijvoorbeeld Green Bikes of El Ciclo en ontdek de stad zelf. Fiets langs de haven, het strand, de Sagrada Familia en pak onderweg een terrasje en geniet van al het moois om je heen, want Barcelona is een stad waar je geniet en voor de creatieveling en onder ons, tijdens een fietstocht doe je ontzettend veel inspiratie op!

Shoppen in Barcelona
Shoppen behoort ook tot Barcelona´s top 5 aan activiteiten. Er is bijna niemand die met lege handen naar huis gaat. Er zijn vele winkelketens, maar daarnaast zijn er ook vele boetiekjes waar zelfgemaakte en handgemaakte kleding en accessoires verkocht worden. Bezoek deze winkels wel om de siësta heen.

Montjuic
Bezoek de Montjuic. Maak een wandeling langs de vele parken, het Olympisch Stadion en ga helemaal tot bovenaan waar het Castell de Montjuic is gevestigd. Aan de achterkant van deze bergtop is de grootste begraafplaats te vinden met meer dan honderdvijftigduizend graftombes.

Wordt Barcelona jouw volgende stad voor een bezoek? Reisvertrekpunt.nl schreef al eerder over La Boqueria en een stedentrip in Barcelona.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl