Skip to main content
Reistips

De nieuwste top hotels 2014 in Turkije

By mrt 27, 2014mei 4th, 2016No Comments

De toerisme sector van Turkije blijft continu in ontwikkeling. Aan zowel de Turkse Rivièra als de Egeïsche kust schieten de hotels in Turkije als paddenstoelen uit de grond. De één nog gekker dan de ander.

Heb jij je vakantie in 2014 al geboekt?

Graag deel ik de drie meest bijzondere hotels van Turkije met je. Stipt op één staat het Maxx Royal Kemer dat in het hoogseizoen ruim 2200 euro per persoon per week kost. Een goede tweede is het Regnum Carya Golf Resort, waar je een balletje golf slaat. Op de derde plek staat het Aska Lara Deluxe, dat naam gaat maken met een ‘Wet’N Wild Waterpark’.

1. Maxx Royal Kemer
Maxx Royal Kemer is het tweede hotel van het luxueuze brand Maxx Royal. Het vijfsterrenhotel heeft moderne kamers met een minimale grootte van 100 m2. Airconditioning en verlichtingbedien je via applicaties op je smartphone of tablet. Uiteraard is WiFi gratis en maak je gebruik van aanvullende services, zoals bijvoorbeeld een krant naar keuze in de ochtend. Het hotel biedt met het ultra all inclusive concept alles wat gasten nodig hebben. Drankjes – zowel geïmporteerd als lokaal – zijn bij je verblijf inbegrepen. Hier kom je niet om van de honger, je bestelt hier 24 uur per dag eten. Klik hier voor meer informatie over Maxx Royal Kemer.

kemer6

2. Regnum Carya Golf
Het Regnum Carya Golf strekt zich uit over 20 km2 land en richt zich op golf-, tennis en voetballiefhebbers die van luxe houden. Het vijfsterrenhotel heeft zes zwembaden, ligt verscholen in een prachtig natuurgebied. Naast een sierlijke achtertuin, waar je heerlijk rondwandelt in de avond, bezit het een moderne golfbaan. Uiteraard zijn de kamers zeer ruim en bezit dit hotel een uitgebreid all inclusive concept. Laat je verrassen door de foto’s van Regnum Carya Golf:

kamer

3. Aska Lara Deluxe
Aska Lara Deluxe is het nieuwste hotel aan de bekende hotelstraat van Lara. Het vijf sterren resort ligt aan de weg, maar compenseert dit door een gigantisch ‘Wet’N Wild Theme Park’ bij het strand. In eerste instantie zou het strandgedeelte beperkt blijven tot enkele zwembaden en bars, maar de Aska-keten besloot om er iets spectaculairs van te maken. Voor waterpret zit je hier goed. Aan het strand vind je een: splashpool met vier waterglijbanen, kinderzwembad met speeltoestellen, groot zwembad, wellnesscentrum, amfitheater, lunapark, adventure park, cowboyw town, mining tunnel, voetbalveld, beachbar, kidsclub, snackbar, restaurant en een freshpark. Zie hieronder de foto’s. Als je meer wilt weten over dit bijzonder hotel met waterpark, kijk eens op www.askalaradeluxe.nl

2pu00sj

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl