Skip to main content
Reistips

Top 5 bestemmingen voor een campervakantie

Nederlanders zijn echte kampeerders. Zo kun je heerlijk genieten van de natuur en ben je helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil. Campers zijn tegenwoordig helemaal in, en er komen steeds modernere modellen op de markt. Goboony camperverhuur biedt je de kans om een camper te huren of jouw eigen camper te verhuren. Vakantiegangers die zich geen camper kunnen veroorloven kunnen nu makkelijk het kampeergevoel ervaren door er eentje te huren. Als je er al eenmaal eentje in je bezit hebt wil je natuurlijk wel weten wat de beste bestemmingen zijn voor een campervakantie.

campervakantie

Hieronder hebben we 5 ideale campings in Europa voor je op een rijtje gezet.

Piana De Clodia – Italië

In Italië bevindt zich een groot meer genaamd het Gardameer in Lazise. Piana De Clodia is een camping die er naast ligt. Voor families is dit een goede keus aangezien er voor jong en oud veel te doen is. Zo zijn er waterparken en zwembaden aanwezig en de volwassenen kunnen zich wagen aan het zeilen of surfen. Om een beetje te variëren kun je het naastgelegen stadje Verona ook een bezoekje brengen.

Hvidbjerg Strand Feriepark – Denemarken

Ben je toe aan ontspanning dan is deze camping, gelegen in de badplaats Blavand, de ideale optie. Ga lekker zwemmen in de Noordzee of ga heerlijk wandelen en dineren in de karakteristieke stadjes van Denemarken. Ook een idee is om te gaan paardrijden of fietsen in de mooie natuur die Denemarken te bieden heeft.

Lantera – Kroatië

Is luxe moeilijk te vinden als je met een camper op vakantie gaat? De bekroonde camping Lantera, dat zich uitstrekt over één van de vele schiereilanden van Kroatië, biedt je deze luxe. Je komt niets te kort door de vele activiteiten die er te doen zijn. Denk aan het openluchtzwembad, een animatieteam en een kiezelstrand van drie kilometer lang. Als je wat verder wilt trekken kun je een bezoekje brengen aan de havenstad Poreč. In deze stad kun je onder andere een bouwwerk vinden die door UNESCO op de Wereld Erfgoedlijst is geplaatst.

Waging am See – Duitsland

Als je niet te lang onderweg wilt zijn en zo snel mogelijk je camper een plekje wilt geven, is de camping Waging am See aan het Waginger Meer een goed idee. Geniet van het warme meer en kies uit 200 m2 aan standplaatsen voor je camper in hartje Chiemgau.

Strandpark De Zeeuwse Kust – Nederland

Nederland moet zeker niet vergeten worden als het gaat om kamperen. In Renesse staat de camping De Zeeuwse Kust. Zo ben je niet ver van huis en kan je optimaal genieten van de duinen, 17 kilometer lang strand en een toprestaurant die deel is van de camping.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl