Skip to main content
Reistips

Tips om je vliegreis aangenamer te maken

De een vindt vliegen geweldig, de ander heeft er wat meer moeite mee. Tijdens een vlucht kan de verveling al snel toeslaan en kun je je ergeren aan de personen en alles om je heen. Zorg dat je helemaal ontspannen op je eindbestemming aankomt door middel van onze tips voor een aangename vliegreis. Sommige tips zijn ook handig voor als je kinderen hebt.

Schaf een nekkussen aan

Een vliegreis kan heel erg vermoeiend zijn. Zeker als je een lange reis voor de boeg hebt, of als je midden in de nacht gaat vliegen. Maar je kent vast wel dat gevoel dat je eventjes lekker hebt liggen slapen, maar bij het wakker worden merk je dat je een enorm stijve nek hebt. Dit kun je voorkomen door een nekkussen te gebruiken. Op deze manier heeft je nek een beter ondersteuning en kun je iets beter slapen.

Neem muziek mee

Wij denken dat er maar weinig mensen zijn die niet van muziek houden. Muziek is een ideale manier om je tijd sneller te laten gaan en wat afleiding te zoeken. Nu ben je natuurlijk je Spotify lijst gewend, maar in vliegtuigen is het meestal nog steeds niet toegestaan om je telefoon aan te hebben. Neem daarom en MP3-speler met grote capaciteit mee en met veel verschillende nummers. Muziek zorgt er ook nog eens voor dat je geen last hebt van je mede pasagiers.

Doe een spelletje

Niks is zo leuk als spelletjes spelen, als je tegen je verlies kunt tenminste. Ben je met meerdere vrienden, kennissen of familie op een vlucht, dan kun je samen een spelletjes spelen. Speel je liever alleen? Dan zijn er voldoende middelen en portable computer. Maar je kunt natuurlijk altijd voor de oldskool puzzel gaan. Lekker woordenzoeker spelen of sudoko bijvoorbeeld.

Kijk een film of je favoriete serie

Op lange vluchten krijg je vaak een film voorgeschoteld, maar dat kan natuurlijk net niet jouw smaak film zijn. Neem daarom een eigen device mee waarop je jouw series en films kunt zetten. Met een film of serie ben je gefocust en merk je niets van je vlucht. Voor je het weet ben je op je eindbestemming! Ook als je kinderen hebt is dit handig. Neem de leukste tekenfilms of kinderseries mee en voorkom dat ze van slag raken.

Meer informatie

Wil je meer weten naar aanleiding van deze blog? Of heb je tips voor de redactie? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl