Skip to main content
Reistips

Roompot Beach Resort: Parel aan de Zeeuws kust

By nov 19, 2014mei 4th, 2016No Comments

Roompot Beach Resort, ook wel “de parel van de Zeeuwse kust” genoemd, is waar het allemaal begon voor Roompot Vakanties. Begonnen als camping en uitgegroeid tot een waar resort inclusief jachthaven, privé strand en een breed aanbod faciliteiten. Kamperen, verblijven in een bungalow of luxe villa, het kan allemaal. Roompot Beach Resort is door ANWB en ADAC uitgeroepen tot Best Camping 2014. In totaal zijn er in heel Europa maar 144 campings met deze titel.

Roompot Beach Resort

Dit bungalowpark Zeeland ligt op het eiland Noord Beveland nabij het dorp Kamperland. In deze toeristische maar vooral prachtige omgeving geniet u optimaal van een heerlijke vakantie. Dichtbij het Veerse meer, de stormvloedkering, Deltapark Neeltje jans en steden als Middelburg en Vlissingen: u hoeft zich hier niet te vervelen. In de zomermaanden gaat er vanuit de jachthaven van het park een fietspontje naar Zierikzee en vanuit Kamperland vertrekt een fietspontje naar het pittoreske Veere.

Het park doet haar naam eer aan, het is een heus resort met een scala aan faciliteiten. Zo is er een subtropisch zwemparadijs inclusief diverse wellness voorzieningen, zijn er diverse restaurants aanwezig waar u heerlijk kunt eten en er zijn diverse sport- en spel mogelijkheden waar u, in sommige gevallen tegen betaling, gebruik van kunt maken.

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Koos Konijn zorgt namelijk iedere dag voor een gezellig recreatieprogramma met leuke activiteiten voor de jongste gasten. ’s Morgens samen iedereen wakker maken, en de rest van de dag wordt er heerlijk geknutseld, gezongen en gedanst. Soms wordt er door Koos een minidisco georganiseerd!De tieners kunnen zich hele dagen vermaken in de chillzone. De ChillZone is (gratis) toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Hier kunnen ze lekker relaxen, gamen en muziek luisteren.

Een vakantie voor jong en oud boekt u op Roompot Beach Resort in Zeeland!

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl