Skip to main content
Europa

Canarische Eilanden: Stukje Spanje in de Atlantische Oceaan

By mrt 13, 2015november 18th, 2015No Comments

De Canarische Eilanden zijn een veelzijdige vakantiebestemming, want zeven eilanden, zeven gezichten. Over de archipel in de Atlantische Oceaan is al meer dan genoeg geschreven en dan zal je misschien ook wel denken dat alles al over de eilanden bekend is. Er is nog meer dan genoeg te schrijven over de Canarische Eilanden en dat zal natuurlijk ook niet ophouden als mensen met vragen blijven zitten. Want vragen zoals; is het echt altijd lente op de Canarische Eilanden? En zijn de vulkanen van de eilanden allemaal nog actief? Worden nog steeds veelvuldig gesteld over deze inmiddels populaire vakantiebestemming binnen het Spaanse Koninkrijk.


Stukje Spanje in de Atlantische Oceaan
Waar gaat jouw voor keur naar uit?
De eilanden hebben allemaal een eigen identiteit en dat maakt de Canarische Eilanden een ideale vakantiebestemming om meermaals naar toe te gaan. Eigenlijk heb je zelfs aan zeven verschillende vakanties niet genoeg om de eilanden allemaal goed te ontdekken. De bekendste toeristische eilanden van deze archipel zijn vanzelfsprekend Gran Canaria en Tenerife. Deze eilanden staan bekend om hun massatoerisme, met moderne faciliteiten, lange zandstranden, winkels in overvloed en een hotel, appartement of vakantiehuis op elke hoek van de straat. Hoe anders is dat wel niet bij bijvoorbeeld de eilanden Fuerteventura en Lanzarote. Deze twee eilanden hebben nog echt het eilandgevoel behouden en zijn bij lange na niet zo toeristisch als Gran Canaria en Tenerife.

Altijd aangenaam warm, het hele jaar door
Door de ideale ligging van de archipel in de Atlantische Oceaan is het inderdaad mogelijk om het hele jaar door te genieten van aangename temperaturen. Je kunt wel genieten van de aangename temperaturen maar hetgeen wil niet betekenen dat je ook de hele dag op het strand kunt liggen, tenminste niet op alle eilanden. In het zuiden van Gran Canaria liggen de hotels waar alle toeristen naar toe trekken is de temperatuur enorm aangenaam waardoor het ook mogelijk is om in de wintermaanden op het strand te liggen, al kan het soms wat koud zijn.


Zoek, vergelijk en boek een vakantie naar de Canarische Eilanden
Een vakantie naar de Canarische Eilanden is binnen no-time geboekt. Tik op Google de zoekterm Canarische Eilanden vakantie in en je zult direct zien dat alle erkende reisorganisaties vakanties aanbieden naar deze geweldig mooie vakantiebestemming binnen Spanje. De Canarische eilanden je raakt er niet over uitgesproken, het is een absolute aanrader voor iedereen die wil genieten van zon, zee, strand, natuur, cultuur en heel veel activiteiten. De Canarische Eilanden zijn stuk voor stuk prachtig waar je ook maar een vakantie naar toe boekt.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl