Skip to main content
Reistips

Gasveren vervangen voor de vakantie

By jun 12, 2015mei 4th, 2016No Comments

Een vakantie is een perfect moment om lekker tot rust te kunnen komen. Het is iets dat je vaak zelf verdiend hebt door hard te werken en het genieten is dan ook meer dan terecht. Veel mensen kiezen ervoor om met de auto naar de bestemming te gaan omdat zij dan hun auto kunnen gebruiken op de vakantieplek. Dat maakt het net even iets makkelijker om de dorpen of steden in de buurt te bekijken en te genieten van alle mogelijkheden die het land te bieden heeft.

schip
 

Voorkom
irritatie

Je auto meenemen kan ook een punt van irritatie worden, zeker wanneer niet alles werkt zoals het zou moeten. Je zal niet de eerste zijn die de klep van de auto in zijn nek krijgt tijdens het inpakken of uitpakken van de auto bijvoorbeeld. Laat staan het uitvallen van belangrijke onderdelen aan de auto. Daarom is het handig om voor de vakantie begint eens een rondje te lopen rond de auto. Werkt alles zoals het moet werken? Zijn de ruitenwissers nog goed, werken alle lampen zoals ze zouden moeten werken en heb je een reparatiesetje achter de hand voor het geval er iets kapot gaat?


Gasveren checken

Iets om ook even naar te kijken, zijn de gasveren van de achterklep. Een vakantie betekent namelijk vaak dat je veel verschillende spullen mee zal nemen, die regelmatig de auto in en uit moeten. Wanneer je met twee personen bent, is het bijzonder vervelend wanneer één van de personen de klep omhoog moet houden zodat de ander telkens moet lopen. Bespaar jezelf de irritatie door vandaag nog te kijken naar nieuwe gasveren. Deze kan je eenvoudig op het internet bestellen tegen lage prijzen en het vervangen van de gasveren is een makkelijke klus, zeker wanneer je nog thuis bent en al het gereedschap bij de hand hebt. Bekijk meer informatie op: www.onderdelenwebshop24.nl

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl