Skip to main content
Overig reizen

Quantum of the Seas: Cruise op z’n best

By apr 27, 2013november 18th, 2015No Comments

Een cruise is toch voor ouderen die met z’n allen massaal op vakantie gaan? Quantum of the Seas is het bewijs dat een cruise ook anders kan. Quantum of the Seas vaart dit najaar tussen New York en de Bahamas en Cariben. Wat dit schip zo uniek maakt? Boven op het schip bevindt zich de ‘North Star’. Dit is een bol van glas die bezoekers van het schip 100 meter boven het schipt tilt. Het gevolg? Een prachtig uitzicht over zee. Maar er is veel meer! quantum of the seas_reisvertrekpuntActiveiten en voorzieningen
Dit schip is niet zomaar een schip, naast de North Star die al voor een unieke beleving zorgt, zijn er voldoende activiteiten en voorzieningen op het schip. Zo is het mogelijk op te skydiven in het indoor skydive centrum van het schip. Daarnaast is het mogelijk om met de kinderen gebruik te maken van de botsauto’s of het grootste indoor sportcentrum, met een basketbalveld en een trapeze. Tot slot heeft het schip de ruimste hutten en hebben allemaal een uitzicht op zee. Dit komt omdat een aantal hutten virtueel balkon hebben. Het is mogelijk om te kiezen voor een cruise van 7 of 12 dagen.

Conslusie
Een cruise is voor ouderen? Zeker niet! Kan je nog niet echt een beeld krijgen van hoe jouw cruise er uit zou kunnen zien? Bekijk onderstaand filmpje van het cruiseschip.

http://www.youtube.com/watch?v=dNpuiD3NIdk

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl