Skip to main content
Reistips

Onmisbare apps voor iedere reiziger

Of we nu op reis zijn of gewoon een bepaalde locatie moeten vinden, we gebruiken Google Maps in Nederland regelmatig. Op de meeste telefoons is de app wel standaard te vinden en anders kan je het zeker downloaden in de appstore. De navigatie apps zijn eigenlijk onmisbaar geworden. Hoe onmisbaar de navigatie apps zijn ontdek je vaak pas wanneer je in het buitenland bent voor vakantie of je werk. Op dat moment zal je namelijk moeten roamen om te kijken waar je bent en waar je naartoe wilt. Al met al kan dit behoorlijk wat gaan kosten. Google Maps maakt bijvoorbeeld gebruik van je data als je in het buitenland bent en het roamen kost extra data. Je navigeert dus altijd op 3G of 4G internet ergens naartoe.

gsm_smartphone_handige_vakantie_apps600x300

Navimii, voor globetrotters

Toch bestaat er een app die jou dezelfde gemakken biedt als Google Maps en jou daarnaast altijd onderweg met raad en daad bijstaat, jou nooit in een wereldstad met een kluitje in het riet stuurt en die alle bezienswaardigheden in jouw vakantiebestemming kent. Maak kennis met de app Navimii. Je installeert hem voor je op vakantie gaat op je smartphone. Daarna installeer je de kaarten van plekken, steden, landen en bezienswaardigheden waar je naartoe wilt gaan. Op de betreffende locatie zelf kun je dan gewoon offline blijven en hoef je niet je internetbundel te gebruiken. Zo simpel kan het eigenlijk zijn. Ga nu lekker comfortabel op reis en maak je geen zorgen meer over je dataverbruik. Geen vervelende verrassingen op je telefoonrekening bij thuiskomst, dat wilt iedereen.

Meer van deze handige apps

Wil je meer van deze handige apps voor op vakantie hebben? Wij hebben een aantal apps geselecteerd die jou veel gemak zullen bieden op vakantie. Jij bent vanaf nu een wereldreiziger en je kent de weg en elke bezienswaardigheid als geen ander. Je vindt Navimii en nog 9 andere praktische apps in dit handige overzicht van vakantie apps.

Author Reisvertrekpunt.nl

More posts by Reisvertrekpunt.nl